L i f t t e c h n i k a i   k é sz ü l é k e k

Konyhalifttől a felhőkarcolóig

Cégünk 2002 óta több mint 300 különböző típusú és nagyságú felvonót telepített Németországban. 2006-tól pedig tevékenységünk kiterjedt Írországra is. Itt több mint 150 felvonót telepítettünk szigetország szerte. Nem egy olyan építkezést vezettünk le, ahol 15-20 felvonót szereltünk, adtunk át kulcsrakészen.

Mindkét országban közepes magáncégeknek, családi vállalkozásoknak dolgoztunk, a cégek legnagyobb megelégedésére magyar szerelőkkel, akik a munkák során különbözö a mai kornak megfelelö technologákat ismertek meg és helyeztek üzembe.

Ezekben az országokban, szemben hazánkkal, Magyarországgal a megbízók kiemelt gondossággal ügyelnek arra, hogy ne külföldi multinacionális cégek kapják meg a beruházások nagy részét.
Az okok nagyon egyszerűek. A hazai cég adóját az országban hagyja, hazai munkaerőt foglalkoztat versenyképes fizetéssel. A kivitelezést szívvel lélekkel végzi, a felvonó átadása után a vevőnek megbízható partnere. Ugyanakkor a havi karbantartási munkákat versenyképes áron kínálja.
Talán az egyik legfontosabb, amit ki kell emelnünk, hogy a beszerelt felvonó alkatrészei a szabad piacon beszerezhetőek, és így a megbízónak lehetőség van - amennyiben megbízó úgy gondolja - bármely más cég bevonására is a felvonó működési ideje alatt.

Célunk, hogy Nyugat-Európában megszerzett tapasztalatainkat hazánkban is ismertté tegyük. Szaktanácsadással segítünk az energiatakarékos megoldások és termékek kiválasztásában, melyet minőségi munkával, hosszú távú garanciával egészítünk ki. Felvonóink a kor legmodernebb követelményeit elégítik ki. Elektronikus vezérlésünk egyedülálló hibadiagnosztikával rendelkezik.

Szívesen állunk az Önök rendelkezésére is, vállaljuk kisebb úgy, mint nagyobb beruházások kivitelezését is.

Amennyiben nem ragaszkodnak a multicégek felvonóihoz, úgy kérem, tiszteljenek meg bizalmukkal, engedjék meg, hogy az Önök projektjéhez is tanácsot, árajánlatot adjunk.


Schneider Tamás
ügyvezető